Förstärkare är en väsentlig del i en var stereoanläggning. För att kunna ha flera olika slags källor av audio så är det ofta nödvändigt att ha en förstärkare. Förstärkaren gör därför just vad namnet antyder, förstärker ljud. För att få ett fylligt ljud från en mobil, cd eller annat medium kan det vara nödvändigt att få hjälp från en förstärkare som kan anpassa signalen för vad som är passande för högtalarna. Men vilken slags förstärkare passar dig och din situation? Här kommer fem förstärkare i olika prisklasser så att just du kan välja rätt.

Earthquake IW-BTA250 Kit

Earthquake är den mest kompakta och billigaste förstärkaren på listan. I sann Earthquake-anda har de alltså gjort en förstärkare med kontrollerbar kraft, flexibilitet i smått format. Montera denna förstärkare i väggen så att bara en ratt är synlig, för den minimala stilen. Koppla dina högtalare och resten av stereoanläggning antingen via stereo-mini jack eller Bluetooth.

Wharfedale CDP 2600

Om du är intresserad av jordskakande audio från ditt system så kan denna förstärkare vara precis för dig. Koppla till små som story stereosystem till denna Wharfedale förstärkare. Med klara och tydliga toner kan du njuta av alla musikgenrer i hög kvalitet. Med hjälp av två tydliga rattar och lampor så är det lätt att styra outputen genom ditt HiFi system. Stålchassit skyddar tekniken som kyls ner av två stora fläktar där bak.

Cambridge Audio CXA60

Denna snygga förstärkare från Cambridge har vunnit bästa stereo förstärkare två år i rad. Efter flera månaders arbete så blev denna förstärkare färdigutvecklad och det långa arbete har gett oss en fantastisk produkt. Med väldigt låg distorsion och andra liknande störningar så producerar denna förstärkare otrolig klarhet. Med väldig precis volymkontroll har du möjlighet att njuta av all din musik i små som stora rum.

Densen CastAMP

Densen har verkligen fokuserat på ljudet över allt annat. Med Wifi externt via Google cast så är där absolut inga störningar på ljudsignalerna, vilket wifi komponenter kan resultera i om det är inne med resten av komponenterna. Med denna förstärkare har Densen hållit sig till det de gör bäst, ljudkvaliteten, och prioriterat allt annat efter det. Därför kan denna förstärkare leverera klart ljud även under stor belastning. Aluminiumchassit gör att modellen är lätt men även beskyddad, utöver det så har aluminium en kylande effekt för att hålla förstärkaren i topp.

Cambridge Audio Azur 851A

Med tusentals timmar investerade producerar denna Cambridge förstärkare imponerande stereoseperation och klarhet. Med nio ingångar så är där möjlighet för att koppla till alla komponenter i din stereoanläggning. Cambridge har lagt vikt på att göra interaktionen simpel med stor volymkontroll på skälva förstärkaren men även via fjärrkontroll. För att njuta av audio utan brus, störningar eller surrande så har de arbetat med en helt specialbyggd transformer som levererar detta i världsklass. Detta är den perfekta förstärkaren för de sanna audiofiler.