plankbord trä

Idag spenderar vi allt mera tid i hemmet, särskilt kring matbordet. Långa vinterkvällar med fika och brädspel. Hemmagjorda middagar med goda vänner och familj. Jobba hemifrån med en kopp kaffe vid matbordet. Hur du väljer att inreda ditt hem påverkar dina dagliga aktiviteter. Så mycket av livet är centrerat kring köket. Se till att välja rätt möbler för vinterdagarna hemma. Du kan ge en känsla av lugn med rätt inredning. Matbord, stolar, belysning och textil bidrar till ett sammanhängande och välkomnande hem och kök.

Matbordet är mötesplatsen för hela familjen, få möbler används lika mycket som bordet i köket. Plankbord blir allt mer populära för deras vackra och råa utseende. De är slitstarka och snygga alla hem. Om du någonsin har letat efter det perfekta plankbordet så har du kanske stött på Hipstory. Det danska märket gör handgjorda plankbord i sin egen verkstad i Danmark. De fina plankborden har blivit en dansk klassiker de senaste åren. Ut över ett bra hantverk så har hipstory ambitioner om att vara rimliga när det kommer till priset, ännu en anledning till deras popularitet. 

Designa ditt eget plankbord för att passa ditt utsedda rum bäst. Du bör överväga vilket träslag passar bäst i ditt hem. Om du har trägolv eller eller ett kök med träluckor så bör du överväga vad som hade passat bäst till. Vissa bord är lite mer förfinade med jämna kanter, raka plankor och lackering. Dessa borden ger ett rum längd och en minimalistiskt look. Du kan också välja om du vill ha ett mera naturligt plankformat med vågiga kanter. 

Inred ditt matrum med tekstiler så som en löpare eller duk för en välkomnande dukning. Likaså gör stearinljus och belysning enorm skillnad för atmosfären i ett matrum. Du kan till exempel tända ljus för att lyfta fram de fina varma tonerna i träet på ett plankbord för att skapa en inbjudande matplats. Bekväma stolar som får en att vilja sitta och tala hela natten kring matbordet är ett måste för varje hem. Genom att matcha benen på dina stolar med bordsbenen så får du ett sammanhängande look i matrummet. Lyft det viktigaste rummet i hemmet med ett specialgjort plankbord från Hipstory.