Ladda ner The Sims 4

När du köper The Sims 4 spelet får du en produktnyckel via din e-post. Du löser in produktnyckeln på Origin-plattformen för att kunna ladda ner spelet. Det är otroligt lätt att ladda ner Sims 4. Du ska bara följa guiden. När du har laddat ner The Sims 4 och installerat spelet är du redo att sätta igång. Du får en guide om hur du ska gå tillväga tillsammans med din produktnyckel när du har utfört köpet. Kom ihåg att du även kan göra tillköp av olika expansions pack som gör sims-livet ännu mer spännande. Bland annat kan du köpa Sims 4 University, Sims 4 Paradisö och Sims 4 Kändisliv. Mera om expansions pack kan du läsa nedan.

Om The Sims 4 expansions pack

Datorspelet The Sims 4 är ett livssimuleringsdatorspel från 2014. Spelet är utvecklat av Redwood Shores av Maxis och utgivet av Electronics Arts. The Sims 4 är det fjärde spelet av Sims-serien med många nya möjligheter. Med et expansions pack till ditt Sim-spel kan du även utforska följande:

  • Sims 4 University / Sims 4 Studentliv  
  • Sims 4 Paradisö
  • Sims 4 Kändisliv

Med Sims 4 University kan du låta dina simmar utforska universitetet genom att gå på föreläsningar och förbereda dina simmar på en valfri karriär. Du kan välja att bo på kollegier tillsammans med andra studerande. Med Sims 4 University är möjligheterna många och det är helt upp till dig hur dina simmar ska uppleva universitets-livet.

Med Sims 4 Paradisö har du möjlighet att skicka dina simmar på semester! Dina simmar är omgivna av sol och strand, givetvis kombinerat med massor av skoj. På ön Sulani skiner solen alltid och dina simmar kan utforska ön på flera olika sätt. Upplev naturen, bygg ett sandslott, paddla kanot och mycket mer. Med Sims 4 Paradisö kan dina simmar få ett skönt och spännande strandliv.

Med Sims 4 Kändisliv kan du uppleva hur det är att vara berömd. Du kan nu med Sims 4 Kändisliv göra dina simmar kända där dem lever ett liv med många följare i exklusiva Del Sol Valley. Med en rik- och känd-livsstil upplever din sim nattklubbar och häftiga events. Ju mer känd din sim bliver, desto lättare är det att delta på de mest exklusiva festerna där superkändisarna är. Med Sims 4 Kändisliv kan dina simmar leva livet på röda mattan som bland annat skådespelare. Bygg upp en spännande karriär och upplev berömmelse riktigt nära.   

Var kan jag köpa The Sims 4?

Datorspelet kan du köpa och ladda ner hos Playgames. Playgames har The Sims 4 och alla expansions pack till både PC och Mac. Det är otroligt lätt att ladda ner The Sims 4 och dessutom till ett billigt pris. Har du flera frågor omkring spelet eller kanske till en utav de olika expansions packs så tvivla inte att fråga. Har du tidigare spelat The Sims men ännu inte provat The Sims 4, rekommenderar vi att du kommer igång idag. Datorspelet är otroligt underhållande och roligt. För dig som aldrig har provat spelet men är nyfiken, prova The Sims 4 idag – du kommer inte ångra dig!